Warga, onverwachts bruisend!
Home » Werkproces

Werkproces

Het werkproces verliep in eerste instantie moeizaam. Evert was vaak afwezig, en daardoor konden wij nauwelijks opschieten. Uiteindelijk moet ik dan ook zeggen dat hij vrij weinig heeft bijgedragen aan de website, hij is ook niet mee geweest naar het dorp om daar foto's te maken, en een inwoner te interviewen. Ik heb dus het grootste gedeelte van het werk zelf gedaan.

Ook in de latere fase verliep het samenwerkingsproces stroef, aangezien Evert weinig aanwezig is geweest hebben we ook nauwelijks kunnen samenwerken. Hij heeft wel enkele delen voor de website aan kunnen dragen, zoals het stuk over de nederzetting, en de herkeningspunten in het dorp. Ook het gedeelte over cultuur en de gadgets op de site komen van Evert.

Ik heb elke dag een beetje proberen toe te voegen aan de site, maar op het eind bleek dat er nog veel moest gebeuren. Deze zondag en maandag ben ik nog even flink aan de slag geweest, en ik denk dat ik nu wel tevreden kan zijn over het eindresultaat. Ik heb mijn best gedaan om alle vereisten aan de site op tijd af te krijgen, en ik hoop dan ook dat dit gelukt is.

Deze website is tot stand gekomen met dank aan:

- De inwoner uit Warga die bereid was een aantal vragen te beantwoorden.

- De website: Wergea.com.

- de auteur(s) van de serie boeken over Warga: Ien & oar út ‘e skiednis fan Wergea.

- Tresoar Leeuwarden. 

- GPTV Friesland voor het filmpje uit Warga. 

Michael van der Zee,

18 juni 2012. 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb