Warga, onverwachts bruisend!
Home » Het dorp Wergea » Bedrijven

Bedrijven

In Warga zijn verschillende bedrijven actief. Het gaat hier van bedrijven in de detailhandel, zoals de lokale supermarkt, tot een autohandelaar, tot een boer met een veestapel. 

Om Warga heen vinden we voornamelijk boerenbedrijven. De meeste boeren hebben een veestapel, koeien of schapen. Een aantal boeren echter heeft akkers tot hun beschikking waarop ze een aantal gewassen verbouwen. Kijken we dichter bij het dorp zelf, dan zien we aan de oostkant een autobedrijf.

Vakgarage van der Zweep, aan de oostkant van Warga.

De jachthaven van Warga, met een onderhoudsservice voor jachten, vinden we aan de noordkant van het dorp. Hier vinden we, aan de Fricoweg, ook de wolhandel.

De Nederlandse wolhandel, gevestigd aan de Fricoweg.

Wanneer we dichter bij de dorpskern komen worden de bedrijven steeds meer gericht op dagelijkse levensbehoeften. Zoals de supermarkt, de slagerij en de kapper die we hier vinden. Even verderop vinden we ook de bloembinderij en een tankstation.

Bloembinderij Wobbes aan de Kleine Buren.

Het tankstation van TinQ.  

Uiteraard zijn er ook elkele restaurants te vinden bij de Kerkbuurt. Er wonen een aantal rijschoolhouders in Warga,  er is een hoveniersbedrijf, kortom, bedrijven genoeg.

Voor een compleet en uitgebreid overzicht van alle bedrijven verwijzen wij u graag door naar: www.wergea.com/joomla152/bedrijven.html 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb